Márton-nap alkalmából a november 16-ai hétvégén szállodánkban most is minden a gondtalan kikapcsolódás, a bor és a gasztronómia körül forog majd!
16:00 órától a szálloda bárjában hangulatos újbor-kóstoló veszi kezdetét a soproni Vincellér-ház boraiból, melyekhez ínycsiklandó falatokat kóstolhatnak vendégeink. Miközben a minőségi nedűk kóstolója zajlik, a gyermekjátszóban egymást érik az őszhöz és a Márton-naphoz kapcsolódó kézműves foglalkozások, így a gyermekeknek bőven lesz része játékban és nevetésben. Az est folyamán a kicsiknek az általuk készített lampionos felvonulással és mini díjátadógálával kedveskedünk!
17:30-tól kezdődik a svédasztalos vacsora mámorító dallamok és fenséges libaétkek jegyében.
19:00-tól a bárban fellép a Berkes Dániel (zongora) — Mihály Luca (ének) duó.
Étlap:
Hideg előételek
- Liba galantin pirított magvakkal
- Fokhagymás pecsenyelibamáj-pástétom kakukkfüves hagymalekvárral
- Libatepertő lilahagyma-gyűrűkkel
- Töltött libanyak
- Zöldborsós libarilette primőrökkel
- Kecske- és tehénsajt-válogatás
- Házi savanyúságok, salátabüfé
Levesek
- Liba erőleves lúdgégetésztával és benne főtt zöldségekkel
- Gyömbéres gombakrémleves gerslivel
Meleg ételek
- Ropogós libacomb almás párolt káposztával
- Ludaskása májával, zúzájával és gyökérzöldségekkel
- Vaddisznóragu zelleres burgonyagombóccal
- Rántott sertéskaraj szeletek panko morzsában
- Tengeri halfilé rizstejmártással, parajjal és mandulával
Vega
- Tagliatelle sütőtökkel, laskagombával és parmezánnal
- Rukkolás puliszka sült zöldségekkel
Gyerekmenü
- Pipifalatok burgonyapürével
- Paradicsomos masnitészta
Köretek
- Párolt rizs
- Libazsírral tört burgonya
- Baconös kelbimbó
- Petrezselymes-fokhagymás fehérbab
Desszertek
- Lúdlábszelet
- Gesztenyés Gerbeaud-szelet
- Házi császármorzsa baracklekvárral
- Gyümölcssaláta
- Gyümölcsoázis