fbpx

Csapatépítés

A különleges élményprogramok, kalandtúrák és játékos feladatok igazán összehozzák a csapatot. Mondd el az ötleteidet, mi pedig kreativitással, profi szervezéssel gondoskodunk róla, hogy egy igazán emlékezetes, eseménydús csapatépítőben legyen részetek.

Mindenre van megoldásunk


Hogy milyen egy jó csapatépítő program? Egyszerre izgalmas és kreatív, sőt, szállodánkban még kényelmes is, hiszen a játékos feladatokkal teli nap után a szobába elvonulva még a feltöltődésre is marad idő.

A Park Inn by Radisson Sárvár a fővárosból is könnyen megközelíthető, így a lejutás senkinek sem okoz majd gondot. Minden ajánlatkérésre igyekszünk a lehető legjobb ár-érték arányú ajánlatot adni, hogy a céges büdzsébe garantáltan beleférjünk. Koncepciónkkal célunk, hogy valami mást, valami jobbat, valami okosabbat kínáljunk, mindezt személyre szabva, kreatívan, rugalmasan.

Van már ötleted a csapatépítőre? Mi segítünk megvalósítani! Rendezvényszervezésben nem ismerünk lehetetlent, de akár a program megszervezésében is szívesen segítünk.

Kérd egyedi rendezvényajánlatunkat!

Csoport- és rendezvényértékesítés

Telefonszám:
+36 95 530 100
E-mail:
sales.sarvar@parkinn.com

Vízi kalandok

Szállodánk közvetlen összeköttetésben áll a 5000 m²-es vízfelületű Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel, így egy fedett, fűtött folyosón keresztül sétálhattok át a fürdő területére. A gyógyvíz áldásos hatásait kiélvezve vagy az élménymedencékben pancsolva, esetleg az extrém csúszdákon is felejthetetlen élményeket szerezhettek.

Ha ki sem mozdulnátok, de a napi kalandok vagy akár az esti buli után feltöltődésre vágytok, a Sárvári Fürdő medencéi, különleges kezelései és wellness-szolgáltatásai nyújtanak nyugodt perceket. Ha pedig igazán megkoronáznátok a csapatépítőt, a fürdőben akár éjszakai fürdőparty-n is részt vehettek, ahol sztárfellépő gondoskodik a felhőtlen hangulatról.

Látnivalók és programlehetőségek

 • A Sárvári Kalandparkban kihívások és izgalmak sora várja az egész csapatot. Egyensúlyozzatok a 8 méter magasban lévő kötélpályán vagy emelkedjetek a fák lombkoronája fölé a mászófalon!
 • Száguldozzatok büntetlenül az ostffyasszonyfai Pannonia Ring az 1071 méter hosszú és 8 méter széles, versenyaszfalttal rendelkező gokart-pályáján.
 • Tegyetek hatalmas sétát a Sárvári Arborétumban, és látogassátok meg Magyarország egyik legidősebb gyűjteményét, ahol akár 400 éves fákkal is találkozhattok.
 • Béreljetek biciklit, e-bike-ot vagy e-rollert, és fedezzétek fel a város és a környék nevezetességeit, legszebb tájait és túraútvonalait.

Programlehetőségek a szállodában

Szállodán belül az este kellemesen eltölthető a Graffiti Lobby & Lounge Bárban, ahol a finom italok mellett különböző szórakozási lehetőségek is igénybe vehetőek.

 • Darts – 200,- Ft / játék
 • Csocsó – 200,- Ft / játék
 • Biliárd – 600,- Ft / játék
 • Léghoki – 600,- Ft / játék
 • Kosárlabda-szimulátor – 200,- Ft / játék
 • Autószimulátor – 400,- Ft / játék
 • XBOX Kinect – 750,- Ft / 30 perc
 • Playstation 3 – 750,- Ft / 30 perc

Kérd egyedi csapatépítő ajánlatunkat!

Csoport- és rendezvényértékesítés
Telefonszám:

Rendezvényszervező vagy?

Kidolgoztunk egy kifejezetten rendezvényszervezőknek, utazásközvetítőknek szóló hűségprogramot, a Radisson Rewards for Business-t. Tagként akárhányszor nálunk foglalsz rendezvényt vagy üzleti utakat, hűséged pontokkal jutalmazzuk. A pontok beválthatók többek között szállásra, vendéglátásra és számos további szolgáltatásra is a világon több mint 1000 szállodában. A tagság ráadásul teljesen ingyenes!