fbpx

Gasztronómia

Az all inclusive ellátás során a felejthetetlen gasztronómiai élményekről változatos, ízletes, és nagy gonddal készült ételeink gondoskodnak, melyek felelevenítik a tradicionális magyar konyha ízeit, a világkonyha remekeit, és az innovatív fogások izgalmas világát. Nálunk minden étkezés élmény, a vendégeket kora reggeltől késő estig folyamatos étel- és italkínálat várja, minden fogás fantáziadús, a választék pedig bőséges.

 

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a szálloda vendéglátó egységeit az évszaknak megfelelő és az alkalomhoz illő öltözetben látogassák.

  • A szálloda La Caraffa étterme az alkalomnak megfelelő ruházatban látogatható a főétkezések, azaz a reggeli, ebéd és vacsora alkalmával. Éttermünkben fürdőköntös, papucs, melegítő viselését kérjük mellőzni. 
  • A Family Lunch étteremben a délelőtti és délutáni snack ideje alatt a strandöltözet és a papucs viselése megengedett.

Friss, organikus, tudatos
és finom

Hitvallásunk szerint ami finom, az lehet egészséges is, így az all inclusive ellátás során sem ismerünk kompromisszumot. A vendéglátás és a gasztronómia nálunk a minőség és az egészséges életmód elveit követi, ezért alapanyagainkat is a tudatosság jegyében választjuk ki. A menüsorok összeállítása során különös tekintettel vagyunk számos ételintoleranciára is, ezért mindig ügyelünk rá, hogy a kínálatban tej-, liszt- és cukormentes, valamint vegetáriánus fogások is helyet kapjanak, ezen kívül előzetes egyeztetés alapján bármilyen érzékenység vagy allergia szerint elkészítjük az ételeket.