fbpx

La Caraffa

Nyitvatartás: Minden nap 7:00 – 21:30

A szálloda földszintjén található, teraszos La Caraffa étterem hangulatos helyszíne a főétkezéseknek, ahol a vendégek az all inclusive ellátás változatos ételkínálatából válogathatnak. A tágas étteremben egyszerre akár 300 vendég is kényelmesen étkezhet, sőt, jó idő esetén akár a teraszon is lehetőség nyílik az ételek elfogyasztására.

Gyerekbarát tipp:
A gyerekekre is mindig gondolunk, ezért számukra is készülünk olyan ételekkel, melyeket szívesen fogyasztanak.

Nálunk a tudatos táplálkozás hívei is megtalálják az egészséges, finom falatokat. A menüsorok összeállításakor vegetáriánus vendégeinkre is gondolunk, és a különböző ételintoleranciákat és allergiákat is minden eseteben figyelembe vesszük. Így akár  előzetes egyeztetés után a menüsoron kívül is elkészítjük a liszt-, laktóz-, cukor- vagy tejfehérjementes ételeket is.

Az alapanyagok beszerzésénél törekszünk arra, hogy helyi beszállítóktól, kis gazdaságoktól, biofarmoktól és őstermelőktől vásároljunk, például a pékáruk, húsok, tejtermékek, sajtok, fűszerek és gyógynövények, lekvárok esetében.

Fenntartjuk a lehetőséget, hogy kínálatunkat időről időre megváltoztassuk, hiszen mindig csak a legjobbat, a szezon és évszak szerint a legfrissebb ételeket szeretnénk kínálni. Hitvallásunk, hogy ami friss az finomabb is.

Mikor szeretnél megszállni nálunk?