fbpx

Sárvári Fürdő:
Közös élmény minden időben

Örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő strandmedencéje és a gyermekmedencék május 27-től, a hullámmedence és a hátsó csúszdapark  június 3-tól megnyitják kapuikat a fürdőbe látogatók előtt!

Az 5000 m²-es vízfelületű Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő egy fedett, fűtött folyosó révén közvetlen összeköttetésben áll a szállodával. A fürdő igazi feltöltődést nyújt a család apraja-nagyjának, kisgyermekektől egészen a nagyszülőkig, bárki átélheti a teljes kikapcsolódás, szórakozás, pihenés és gyógyulás élményét. A fürdő túlmutat egy hagyományos gyógyfürdőn, a családbarát kialakítás miatt a sárvári tartózkodás mindenki számára felejthetetlenné válik.

Sárvári Fürdő nyár eleji nyitva tartása erre a linkre kattintva érhető el.

Sárvári Fürdő év végi és 2023 eleji nyitva tartása  ide kattintva érhető el.

További információ: https://sarvarfurdo.hu/nyitvatartas

A Fürdő megújult árlistája ide kattintva tekinthető meg.

2022-ben a Családi élményfürdő hétfőtől csütörtökig 10:00 – 18:00 óra között, péntektől vasárnapig 9:00 – 21.00 óra között várja a vendégeket. A többi részleg a normál nyitvatartási idő szerint elérhető.

A Fürdő szervezett sportanimációs és wellness program időpontjai ide kattintva, csoportos fitness edzéseik időpontjai 2022-től pedig ide kattintva érhetőek el.

Különleges szaunafelöntések várják a látogatókat február első hétvégéjén, további információért kérjük kattintson ide!

 

Családi élményfürdő

A gyógyfürdő-szárnyat tágas folyosó köti össze a dél-tengeri hangulatot idéző családi élményfürdővel. Itt a legkisebbek is zavartalanul élvezhetik a pancsolás örömeit az év minden napján a játékos gyermek- vagy pancsolómedencékben, a nagyobbak pedig kipróbálhatják a hullámfürdőt, a csúszdákat és az interaktív vízijátékokat is. A medencék mellett egy óriás jacuzzi is megtalálható, ahonnan a felnőttek szemmel tarthatják a gyermekeket. A galérián a vidám hangulatú játszóházban szakképzett óvónők színes programokkal várják a gyermekeket.

0-12 éves korig
Szabadtéri fürdő

Május elejétől szeptemberig a kellemes hőfokú szabadtéri medencékben is élvezhetjük a lubickolást. Óriáscsúszdák, különböző sportlehetőségek, játékok és animációs programok megannyi szórakozást kínálnak minden korosztály számára. Fejesugró-öböl, 4 pályás versenycsúszda, hullámmedence, gyermek-kalandmedence kalózhajóval és vízi várral, valamint 8 különböző óriáscsúszda, melyek között egészen extrémeken is próbára tehetjük bátorságunkat.

Gyógyfürdő

A Sárvári Fürdő gyógyfürdő-szárnyában a pihenésé a főszerep. A gyógyvizes medencék és élménymedencék a családi szárnytól elkülönülve nyújtanak zavartalan pillanatokat, és relaxáló fürdőzéssel teli perceket. A selymes víz átjárja a testet és a lelket, feledteti a hétköznapi gondokat és gyógyírt jelent a fájó izületekre, reumatikus panaszokra. Az élménymedence vízbuzgárja, vállmasszírozója, sodrófolyosója tökéletes kikapcsolódást kínál.

Szauna-világ

Az exkluzív Szauna-világ a nyugalom oázisa, ahol a szaunázás szerelmesei kedvükre válogathatnak finn szaunák, soft szaunák, gőzfürdők, aromakabinok, Kneipp medence, élmény-zuhanyok és óriásjacuzzik közül a testi-lelki felfrissülés jegyében. Az itt uralkodó csendes, nyugodt hangulat feltölt és kikapcsol, a Szauna-világ egy igazi gyöngyszem a fürdőn belül.