fbpx

Esküvők

Emlékezetes esküvő a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Hotelben

Tudjuk, hogy mindenki másképpen képzeli el az álomesküvőjét, éppen ezért a jegyespár egyéni igényeihez igazítjuk ajánlatainkat, és mindig a megálmodott elképzeléshez rendezzük be báltermünket. Termünk alapterülete 270 m2, mely 8-10 fős körasztalokkal, akár 150 fő részére is kényelmes elhelyezést biztosít. A terem két részre szekcionálható, így családi rendezvények, kisebb, 30-70 fős esküvők lebonyolítására is kiváló helyszín.

  • Díjmentes teremhasználat, mobil táncparket és minden egyéb szükséges technikai feltétel (hangosítás, projektor, vetítővászon, mobilmikrofon) adott a nagy napra.
  • Az ifjú pár részére továbbá egy grátisz lakosztályt biztosítunk az esküvő éjszakáján.
  • A lagzira a hagyományos magyar ételek mellett a nemzetközi konyhaművészet számos remekét, és italkülönlegességeket is kínálunk.

Ajánlatkérésért és ötletekért keresd rendezvényszervező csapatunkat.

Kérd egyedi rendezvény ajánlatunkat!
Csoport és Rendezvény Értékesítés

Kérd egyedi esküvői ajánlatunkat!

Csoport és Rendezvény Értékesítés
Telefonszám:

Rendezvényszervező vagy?

Kidolgoztunk egy kifejezetten rendezvényszervezőknek, utazásközvetítőknek szóló hűségprogramot, a Radisson Rewards for Business-t. Tagként akárhányszor nálunk foglalsz rendezvényt vagy üzleti utakat, hűséged pontokkal jutalmazzuk. A pontok beválthatók többek között szállásra, vendéglátásra és számos további szolgáltatásra is a világon több mint 1000 szállodában. A tagság ráadásul teljesen ingyenes!

Megnézem a részleteket