fbpx

SZÉP Kártya

Váltsd élményre SZÉP kártyádat!

Foglald le szállásod és fizess OTP, MKB vagy K&H SZÉP kártyával, nálunk mindhárom pihenőkártyával kiegyenlítheted a számlád teljes összegét vagy akár egy részét is! A szállodánk éttermében történt étel-és italfogyasztást is fizetheted SZÉP kártyával abban az esetben is, ha nem szállóvendégként vagy nálunk.

Park Inn tipp:

Ha még nem döntötted el, hogy mikor utaznátok, válogass ajándékutalványaink között! Foglalj még ma egyszerűen, pár kattintással oldalunkon!

Ne feledd, hogy SZÉP kárytás fizetésre csak a kártyabirtokos (vagy társkártya-birtokos) jelenlétében van lehetőség!

Az idegenforgalmi adó készpénzzel vagy bankkártyával fizethető távozáskor a recepción.

SZÉP kártyával történő előlegfizetés menete:

OTP SZÉP kártya 

Az előlegfizetés a szepkartya.otpportalok.hu oldalon, regisztráció / belépés után lehetséges az „Előlegfizetés” menüpontra kattintva.

Park Inn tipp: az elfogadóhelyek között szállodáinkat legkönnyebben úgy találod meg, hogy a „Park Inn” kulcsszót beírod az „Elfogadóhely neve” mezőbe, majd szállodánk kiválasztását követően tudod megadni az utalandó összeget.
Az utalás közleményében kérjük minden esetben tüntesd fel a foglalási azonosítót/visszaigazolási számot a könnyebb beazonosítás érdekében. A „bizonylatok nyomtatása” menüpont alatt a fizetési bizonylat pdf formátumú változatát praktikus lementened.

K&H SZÉP kártya

Az előlegfizetés a kh.hu/szepkartya oldalon a „Kártyabirtokos belépés” követően az „Előlegfizetés” menüpontban indítható. Szállodáinkat az elfogadóhely azonosítójának beírása után találod meg: Park Inn by Radisson Hotel Sárvár : 7000007288

Ezt követően az összeg kifizetéséhez a tranzakció összegének megadása szükséges.

Az utalás közleményében kérjük minden esetben tüntesd fel a foglalási azonosítót/visszaigazolási számot a könnyebb beazonosítás érdekében.

MKB SZÉP kártya

Kérjük lépj kapcsolatba telefonon kollégáinkkal, akik generálnak Neked egy előrefizetési azonosítót. Ezzel a kóddal az MKB SZÉP kártya honlapjáról tudod elindítani a tranzakciót.
Az azonosító generálásához szükség van a SZÉP kártya azonosítójára és a kártya tulajdonos nevére, ezért kérjük, hogy a SZÉP kártya legyen Nálad a telefonos egyeztetés során.

Az azonosító birtokában az alábbi lépéseket kövesd:

  • Az mkbszepkartya.hu felületen a „Fizetés MKB SZÉP kártyával” opciót kiválasztva, a „Kártyabirtokosok” fülre kattintva kezdeményezhető az utalás.
  • Kérjük, töltsd ki a felugró űrlapot, majd kattints az „Előrefizetés jóváhagyása” gombra. Sikeres utalás esetén e-mailes visszaigazolást kapsz a tranzakcióról.

 

 

Mikor szeretnél megszállni nálunk?