fbpx

All inclusive ellátás 2018 őszétől

2018. szept 1.

Teljessé tettük az élményt, hogy nektek már csak pihenni kelljen.

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa 2018 szeptemberétől az „all inclusive pihenés” megvalósítását tűzte ki célul, melynek keretében bevezette az all inclusive éttermi ellátást is. Szállodánk a vendéglátás minőségében sem ismer kompromisszumot, így az all inclusive ellátásnál se a gyenge minőségű futószalagos vendéglátásra gondoljunk. Kora reggeltől késő estig folyamatos étel- és italkínálat várja a vendégeket, a Park Inntől már megszokott kiváló minőségben.

A menüsorok változatosak, a pultok roskadoznak, az ételek mindig frissen készülnek és ízletesek.

  • Bőséges, fantáziadús reggeli büfé,
  • a magyar és a világkonyha remekeit felvonultató ebéd- és vacsorakínálat,
  • desszertnek pedig a szálloda mestercukrászainak remekei.

Minden étkezés egy külön élmény, igazi program. A korlátlan italfogyasztásban a minőségi kávé és üdítők mellett a legjobb hazai és külföldi sörök és kiváló pincészetek borai szerepelnek.

A tudatos táplálkozás híveinek sem kell elkeseredniük, hiszen azt valljuk, hogy ami finom, az lehet egészséges is. A tudatos és egészséges konyha iránti elkötelezettség már a szállítók és alapanyagok kiválasztásánál kezdődik és végigkíséri a konyhai folyamatokat. Ennek részeként a kínálatban mindig szerepelnek vegetáriánus, tej-, liszt- vagy cukormentes ételek, de előzetes egyeztetést követően szinte bármilyen étel intolerancia szerint elkészítjük vendégeinknek az ételeket.