fbpx
2019.12.01. - 2019.12.22.

Advent Kőszegen

Ebben az évben is különleges élményt ígér az adventi időszak Kőszeg-hegyalján. Adventi koszorú és ünnepi díszkivilágítás varázsol karácsonyi hangulatot a megújult téren, ahol az adventi hétvégéken vásárosok, fellépők, étal- és italkínálat, karácsonyi muzsika és baráti találkozások várnak az érdeklődőkre.

A Középkori Város Adventjén, a Jurisics téren hétről-hétre különlegességekkel találkozhatunk: a kulturális programokat a Kaláka együttes koncertje nyitja meg december 1-jén, december 7-8-án lesz a Natúrparki Mesterek Adventje, 14-15-én a Kőszegi Forraltboros Advent hívogat, míg várhatóan december 21-én a Kőszegi Jégkarácsony fogad mindenkit a Kőszegiek téli kedvenc helyén, a fedett Jégpályán! Az adventi gyertyagyújtásra mind a négy héten vasárnap este fél 6-kor kerül sor, a Jurisics várban szombatonként kinyit a Karácsonyi bütykölde, ahol értő segítséggel, közösen készülhetünk a díszítésre, ajándékozásra.

Az ünnepi időszakot idén is meghitt karácsonyi zeneélménnyel ünnepelhetjük meg Kőszegen, ezúttal a a 160 éves Concordia-Barátság Énekegyesület karácsonyi koncertje és Kőszeg Város Koncert Fúvószenekara játéka mellett, a Kőszegfalvi Német Nemzetiségi Énekkar Adventsklang-ja is várja a hallgatókat. Kőszegi Vonósok koncertje, és Hajnalcsillag-karácsony jön és karácsonyi énektanulás a Jurisics téren, ahol szabadtéri fellépések és ARTrakció koncert is várja a vendégeket. December 21-én pedig Cirákulum koncert várja az érdeklődőket.

További információk a www.koszeg.hu oldalon olvashatók.

Milyen programok érdeklik?