A szerelmesek hétvégéjén különleges Valentin-napi programokkal kedveskedünk Nektek!
Tartsatok velünk február 11 és 13 között, töltődjetek fel szállodánk és a Fürdő-nyújtotta kényelemben ezen a varázslatos hétvégén!
Romantikázzatok Valentin-napi környezetben és élvezzétek bódító koktéljainkat, hangulatos élőzenénket, vagy próbáljátok ki a Fürdő páros masszázsait és az éjszakai fürdőzést.
Az sem gond, ha a legkisebb családtagjaitok is veletek tartanak, hiszen animátoraink kézműves programokkal várják őket, hogy Ti teljes kényelemben tudjatok lazítani.
Programok:
Február 11. péntek
- 19:00 Tóth Dániel és Farkas Alexandra Valentin-napi duettje a Graffiti bárban
- 19:00-22:00 Valentin-napi kézműves program és arcfestés
A svédasztalos vacsorához Valentin-nap alkalmából felnőtt vendégeinknek 1 pohár pezsgővel kedveskedünk.
Február 12. szombat
- 19:00 Radiogram band előadása a Graffiti bárban
- 19:00-22:00 Valentin-napi kézműves program és arcfestés
Szökjetek el egy hétvégére, és élvezzétek az együtt töltött időtöket nálunk!
Valentin-napi menü: 2022. február. 11 – 12.
Péntek:
Hideg ételek
Lazac variációk
(gravlax, füstös lazactatár)
Marha tatár primőrök, toast, vaj
Narancsos kesudiós kacsamáj pirított kaláccsal
Csicseriborsós rókagomba-saláta garnélarákkal
Füstölt libamell gránátalmadresszinges kevert salátával
Saláták
Leveles salátaválaszték öntetekkel
Zöldségbár: uborka, paradicsom, sárgarépa, színes paprika, kukorica
Olajos magvak és csipegetnivalók
Házi savanyúságválogatás
Majonézes tojássaláta, Coleslaw
Bajor burgonyasaláta, franciasaláta
Narancsos édeskömény-saláta
Sajt és friss gyümölcs
Nemzetközi sajtválogatás kemény, lágy, érlelt, füstölt és különleges sajtokból
(Márvány, Camembert, Őrségi kecskesajt, Gouda, Talléros, natúr és füstölt gomolya)
Házi pácolású sajtok
Aszalt gyümölcsök, pácolt olivabogyók, kapribogyó, dió
Forró szenvedély
Sajtkrémleves spárgával és kesudiómorzsával
PHO-leves klasszikusan marhával
Szárnyaló vágyak
Rose kacsamell balzsamos szilvaraguval
Francia rakott burgonya
Egzotikus szerelem
Sáfrányos udon tészta, garnéla, lazac, kagyló és lime
Ázsiai tengeri halderék újhagymával, csírákkal
Egészben sült csirkemell mézes-chilis egzotikus gyümölcsraguval
Baconos sertésszűz erdei gombákkal, kolbász chips-szel
Vörösboros rozsdás marhacomb
Spenótos sütőtökös ricottás risotto
Hirtelen sült WOK zöldség
Fűszeres jázmin rizs
Hagymás törtburgonya csírákkal
Desszertek
Mandulás fehércsoki tortácska
Mille fuille friss eperrel
Zöldteás panna cotta málnahabbal
Macaron
Szombat:
Hideg ételek
Mozzarella golyók bazsalikom pestóval és paradicsommal
Kacsamáj juharszirupos homoktövis chutney-val
Pácolt lazac citrusos mangósalátával
Spenótos jércerolád
Saláták
Leveles salátaválaszték öntetekkel
Zöldségbár: uborka, paradicsom, sárgarépa, színes paprika, kukorica
Olajos magvak és csipegetnivalók
Házi savanyúságválogatás
Majonézes tojássaláta, Coleslaw
Bajor burgonyasaláta, franciasaláta
Narancsos édesköménysaláta mikro zöldekkel
Sajt és friss gyümölcs
Nemzetközi sajtválogatás kemény, lágy, érlelt, füstölt és különleges sajtokból
(Márvány, Camembert, Őrségi kecskesajt, Gouda, Talléros, natúr és füstölt gomolya)
Házi pácolású sajtok
Aszalt gyümölcsök, pácolt olivabogyók, kapribogyó, dió
Levesek
Kókuszos csirkeleves chilivel és friss korianderrel
Mentás eperleves túrógombóccal
Meleg ételek
Jércehúsos pappardelle zöldfűszeres parmezánszósszal
Rózsaszín „mámorban” sült pulykamellcsíkok sajtos rizottóval
Dijoni kéregben sült bőröskaraj paradicsomos kuszkusszal, beurre blanc mártással
Börén sült fogas édesköménymártással, zöldség szalmával, céklás burgonyapürével
Szűz érlelt sonkában sütve gyömbéres sütőtökkel, zellerrel
Erdei romantika
Omlós szarvas nyak, áfonya jus és zeller szalmával
Pikáns flört
Turbolyás souvid jérce, balzsamos mézes körtével
Desszertek
Kókusztejes chia puding epervelővel
Farsangi fánk házi baracklekvárral
Málnás rózsás panna cotta
Valentin mignon