fbpx
2023.06.24. - 2023.06.24.

Szent Iván éj a Nádasdy-várban

Egész napos programkavalkáddal várják június 24-én, szombaton a látogatókat a Nádasdy-várba, melyben kiemelt figyelmet kap a múzeum és a családi programok sora.

Szent Iván éj a Nádasdy-várban

Amit egész évben várunk, hogy éjszaka zseblámpás látogatást tehessünk a múzeumba. Idén felár ellenében a gyermekek korabeli kosztümöt is felpróbálhatnak, hogy még élménydúsabb legyen az izgalmas séta. A várudvaron játékok, foglalkozások, sok-sok finomság, a várbástyában szabadulószoba, korabeli szelfisarkok, a várkertben ugrálóvárak és hinták, a színpadon pedig sok-sok mese, játék és zene várja a vendégeket.

10:00 Segítség! Elraboltak, és egy másik korban ébredtem. – Interaktív gyerekfoglalkozás a múzeumban, melyben a vendég észrevétlenül kerül bele a kalandjátékba és máris küzd a győzelemért.

11:00 A Portéka Színpad bábjátéka a Nádasdy-vár szabadtéri Színpadán.

13:00 Filmvetítés a Nádasdy-vár nagytermében. Hűsölős délután olyan mesékkel, mint a Csizmáskandúr.

14:00 Ebéd után édes a zumba! Zenés torna, tánc és mozgás. Egyszerű mozdulatok, kezdőknek és haladóknak egyaránt a Nádasdy-vár házasságkötő termében. Bárki csatlakozhat, aki kedvet érez.

15: 00 Crazy Legs Dance School bemutatója.

15:30 Zumba bemutató Magyar Vikivel.

16:00 Mazsorett bemutató. Táncműsor a legjavából!

17:00 Huszármese. Interaktív hétpróba az udvaron. Korabeli feladatok jelmezbe bújtatott gyerekek báblovakon, mézeskalács, keszkenő, lócitrom – gyűjtés, egymás kalapjának leágyúzása.

18:00 Banya tanya – Boszorkánykonyha, családi interaktív show. Varázsital- készítés szülők        bevonásával a füstölgő üstben, mágikus állatok szelidítése, tűzokádó Bébi sárkány etetés,  patkánykergetés, galambposta, varánusz fogmosás fogkefével, seprűlovaglás. Sok                  mindent ki lehet próbálni!

19:00 Gólyalábas vigasság. Fergeteges előadás magaslesből!

21:00 Tom Kondor Band koncert.

22:30 Csillag Tűzzsonglőr Show, robbanás mentes, néma pirotechnikai effektekkel. Varázslatok  egy helyen.

23:00 Fáklyás felvonulás a várudvartól a Csónakázó-tóig.

23:30 Tűzijáték.

Ha Titeket is érdekel a program, foglald le szállásod most:

Tovább a szobafoglalásra

 

Milyen programok érdeklik?