fbpx
2023.10.27. - 2023.10.28.

Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár

Készen állsz a kincskeresésre? Csatlakozz Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásárhoz Sárvár belvárosában!

Idén is megrendezésre kerül a Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár Sárvár belvárosában. Már október 27-én 18 órától kinyitnak a vendéglátóegységek a vásár területén, ilyenkor hagyományosan a sárváriak látogatnak ki nagy számban a vásárba. Október 28-án pedig több száz árus kínálja portékáit a belvárosban.

INFORMÁCIÓK

A rendezvény helyszínei: Kossuth tér, Batthyány Lajos utca, Hunyadi János utca, Árpád utca, Ady Endre utca, Deák Ferenc utca, Várkerület utca, Rákóczi Ferenc utca, Posta tér

Forgalomelterelés útvonala: Sársziget u. – Soproni u. (88. sz. főút) – Selyemgyár u. – Hunyadi u. – Gárdonyi u. – Fekete híd u. – Rákóczi u.

A forgalomelterelés 2023. október 27-én 18.00 órától 2023. október 28-án 24.00 óráig tart.

Buszközlekedés: A Batthyány utcai (Főtér), a Rákóczi utcai (kórház) és a Hunyadi utcai megállóknál a buszközlekedés 2023. október 27-én 18.00 órától 2023. október 28-án 24.00 óráig szünetel.

Az utasok az autóbusz – állomásnál, a gyógyfürdőnél (Rákóczi utca), a vasútállomásnál és a Gárdonyi utcában lévő megállókat vehetik igénybe.

Egészségügyi információk:

A központi ügyelet megközelítése a Széchenyi utcán történő behajtással vagy a Várkerület utca felől, a Népegészségügy udvarán keresztül lehetséges. Az érintett gyógyszertárak gyalogosan közelíthetők meg a járdán.

Egészségügyi ellátás helyei a vásár területén:

Gyalogőrség 2023. október 27-én (pénteken): Nádasdy-vár parkoló, belvárosi körforgalom. Gyalogőrség 2023. október 28-án (szombaton): rendőrség, belvárosi körforgalom, Penny-Market parkoló, esetkocsi a Városházánál, mentőautó a Penny-Market parkolóban, központi ügyelet, mentőállomás.

Foglaljátok le szállásotokat all inclusive ellátással, és fedezzétek fel Sárvárt szállodánk kényelméből!

Tovább a szobafoglalásra

Milyen programok érdeklik?