Február 10 és 12 között hamisítatlan karneváli hangulat lesz szállodánkban!
A megszokott Park Inn kényelem mellett élvezzétek a Fürdő wellness-nyújtotta kényelmét, svédasztalunk klasszikus farsangi fogásait, séfünk a Világ minden tájáról hoz Nektek finom falatokat! Az igazi farsangi hangulathoz szállodánkat ünnepi díszbe öltöztetjük és különleges koktélakcióval várunk Titeket! Ha van kedvetek, vegyétek fel Ti is legviccesebb jelmezeteket, majd készítsetek egy fotót insta falunknál, a képet tegyétek ki facebook-vagy instagram oldalatokra és jelöljétek be szállodánkat! A jelmezbe öltözött felnőtteket egy koktéllal, a gyermekeket pedig ice’n’ go jégkrémmel ajándékozzuk meg! A további részletekről recepciós kollégáinknál tudtok érdeklődni.
Programok:
Február 10. péntek
16:00 Kézműves foglalkozás – álarc, fejdísz készítés (Játszósarokban)
19:00-20:30 Vidám zenés ügyességi játékok (Játszósarokban)
20.30-tól Társasjáték est (twister, jenga, bingo, uno, memóriajáték gyerekeknek)
20:00 Jelmezbál a lobby-ban, zenél Németh Tamás
21:00 Jelmezes felvonulás a lobby- ban (gyermek/családi program)
Február 11. szombat
16:00 Kézműves foglalkozás – busó állarc készítés (Játszósarokban)
19:00-20.30 Sorverseny, ügyességi játékok (Játszósarokban)
20:00 Veiger Csabi Akusztik (Lobby bárban)
20:30-22.00 Kézműves foglalkozás – bohóc figura készítés (Játszósarokban)
Farsangi menü február 10. péntek
Előételek
Fekete kagyló konfitált paradicsom salsával és friss korianderrel
Pastrami diós ruccolával és parmezán forgácsokkal
Hermelin (pácolt camembert) friss fűszernövényekkel
Pástétom variációk, cseresznye chutney–val
Töltött tojás
Ropogós saláták, friss zöldségek, csírák, magvak
Falusi kocsonya csülökkel és tormával
Ropogós házi töpörtyű lilhagymával és paprikával
Levesek
Édeskömény krémleves tortilla chips-szel
Bográcsos babgulyás
Főételek
Részeges csirkemell filé
Marhasült vörösboros pecsenyelével, grillezett körtével
Almával, gyömbérrel sült kacsacomb burgonyalángossal
Konfitált sertés, gyömbéres gyökérzöldségekkel
Borjúpaprikás, erdei gombákkal
Zöld pestos pappardelle, borsócsírával és pecorino sajttal
Fogasfilé ázsiai zöldségeken
Köretek
Burgonyakrokett
Jázmin rizs
Spanyol burgonyapüré
Wokban pirított zöldségek
Édes és sós desszertek
Nagymama csörögefánkja
Fánk variációk
Csokoládé szuflé
Francia krémes
Pirított virsli túrós kelt tésztában
Tésztában sült kolbász
Tepertős pogácsa
Sonkás kifli
Farsangi menü február 11. szombat
Előételek
Hideg borjúsült zöldfűszeres kéregben, chimichurri-val
Tatár beefsteak primőrökkel
Házi pácolt lazac kaporral és vöröslencse salátával
Kaviáros tojás francia salátaágyon
Töltött libanyak hagymalekvárral
Levesek
Marha erőleves húsával és zöldségekkel
Sáfrányos karfiolkrémleves mikro zöldségekkel
Főételek
Burgundi marhasült grillezett hagymával
Jércemell saltimbocca
Narancsos kacsacomb sült almával
Pácolt, sörben sült, ropogós malacsült, pezsgős párolt káposzta ötfűszeres pecsenyelével
Zsályában pácolt konfitált szűz szeletek baconben sütve, meleg zöldcitromos mangó salsával és erdei gyümölcsökkel
Rántott mandulás halszeletek aioli mártással
Tagliatelle tészta, juharszirupban pácolt lazac csíkokkal, petrezselyem pesto
Zöldséges barna rizs piláf, grillezett camemberttel
Köretek
Házi galuska
Ropogósra sült steak burgonya
Párolt kelbimbó
Édes és sós desszertek
Rigó János szelet
Eszterházy tortaszeletkék
Farsangi fánk barackízzel
Képviselőfánk
Túrófánk
Sajt –gyümölcs kombinációk
Pirított virsli túrós kelt tésztában
Tésztában sült kolbász
Tepertős pogácsa
Sonkás kifli
Légy részese a fenti programoknak Te is, foglald le szállásod még ma!