fbpx
2019.02.24.

Jótékonysági Előadás Vujity Tvrtko-Val

Február 24-én kerül megrendezésre Vujity Tvrtko „Túl minden határon” című jótékonysági előadása 17 és 19 óra, illetve 20 és 22 óra között.

„Egy lebilincselően izgalmas este a Föld körül Vujity Tvrtko-val. Az év motivációs előadása rengeteg nevetéssel, még több kalanddal és a legyőzhetetlen erővel. Egy este, ami felemel és sokkal erősebbé tesz! Egy este, amit soha nem fog elfelejteni!”

„Ahogy ígértem, nem húztam az időt. A megyék lokálpatrióta és jótékonysági versenyét VAS MEGYE nyerte. A játék fődíja egy olyan est, amelynek teljes bevétele helyi gyermekeket támogat, s mivel itthonról és a határon túlról issegítettek,
saját pénzemből MEGDUPLÁZOM az est teljes bevételét!

Olyan helyet és olyan nyereményt kerestem, amely minden megyében élő, arra rászoruló gyermeket érinthet. Így esett választásom a Markusovszky Megyei Kórház gyermekosztályára. Dr. Káldy Zoltán orvos-igazgatóval egyeztettem, aki jelezte, hogy a kórháznak nincs gyermekkönyvtára, így kapnak tőlem egy komplett MESESZOBÁT. Az időlegesen vagy tartósan ott gyógyuló gyermekek számára vásárolok egy vadonatúj, szakmailag összeállított könyvtárat, melyben a legkisebbnek szánt rágcsálható könyvektől a nagyokat érdeklő ifjúsági irodalomig lesz minden.

Saját elhatározás, hogy az erre fordítandó összeg milliós nagyságrendű legyen, így -ha az szükséges-, a duplázáson kívül kiegészítem azt. Nagyobb összeg esetén plusz játékok is érkeznek az intézménybe.”

(forrás: Vujity Tvrtko)

Helyszín: Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár, Celldömölk, Dr. Gréfin tér 1.

Jegyár: 1.800 Ft, melyet a Művelődési Központban,
illetve a Marics Virágszalonban (Celldömölk, Kossuth Lajos utca 13.) tudtok megvásárolni.

További információ kérése esetén a +36 95 779-301-302-as telefonszámon vagy
a feltűntetett e-mail címeken -info.kmkk@gmail.com, kmk@cellkabel.hu- lehet érdeklődni.

Milyen programok érdeklik?