fbpx
2023.11.29.

Elég bátor vagy? Akkor irány a Sárvári Kalandpark!

120 állásos erdei kötélpálya, mászófal, mesefamászás, ládaépítés, bátorságpróba, aranymosás, íjászat, tanösvény, játszótér várja kicsiket és nagyokat egyaránt, akik próbára tennék bátorságukat egy igazán kalandos helyszínen!

A Sárvári Kalandpark a Sárvári Fürdő melletti erdős részen található. Külön bejárata is van a fürdő óriáscsúszdái mellett, ám a fürdő strandja felől is megközelíthető.

Kötélpálya
A kalandpark legtöbbet látogatott szolgáltatása az erdei kötélpálya, ami egyéni próbák és kihívások sora. Az akár 8 méter magas kötélpályán történő szórakozást szakképzett animátorok és minősített felszerelés teszi biztonságossá.

Mászófal
Egy az égbe nyúló fa törzsére rögzített fogásokkal ellátott mászófal minden eddig ismeretlen helyen lévő izmot megmozgat. A fogások távolsága, mérete és a fa dőlése teszi nehezebbé, esetenként könnyebbé az utat a lombokig. Képzett munkatársak felügyelete és biztosítása mellett bárki próbára teheti bátorságát és ügyességét.

Famászás
Még egy attrakció a mászós aktivitások kedvelőinek, ami kihívás azoknak is, akik eddig csak hobbiból másztak fára, de most sportot is űzhetnek belőle!

További információk, jegyárak és nyitvatartás a Sárvári Kalandpark weboldalán.

Milyen programok érdeklik?