Védettségi Igazolvány Információk

Kedves Vendégünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2021.04.27-én megjelent 194/2021. Korm. Rendelet alapján a 4 milliomodik oltást követő naptól szállodánk az alábbi feltételek mellett fogadhatja nem csak üzleti, oktatási vagy gazdasági célból, de a szabadidős célból érkező vendégeket is.

Kérjük, figyelmesen olvassák el alábbi tájékoztatónkat, az abban foglaltakat szállodánk köteles betartani minden esetben.

 1. Szabadidős célból érkező vendégek fogadása és az általuk igénybe vehető szolgáltatások:

A vendégfogadás feltételei:

 • Minden, 18. életévét betöltött vendégünknek rendelkeznie kell Védettségi Igazolvánnyal, melyet érkezéskor fel kell mutatnia. Recepciós kollégánknak, a kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően, ellenőriznie kell az igazolványt. Amennyiben érkezéskor nem áll rendelkezésre a Védettségi igazolvány, vagy azt az érkező vendég nem adja át ellenőrzésre, sajnos nem biztosíthatunk szállást érvényes foglalás megléte esetén sem. Ez utóbbi esetben a szálloda kötbér felszámítására is jogosult.
 • Szállodánk a Védettségi Igazolványt nem másolhatja le, az azon szereplő adatokat nem rögzítheti, de megtekintheti.
 • A bejelentkezés során a vendég a Védettségi Igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) bemutatására külön is felhívható, de az igazolványon szereplő adatok nem rögzíthetőek.
 • 18 év alatti vendégeink nem kell, hogy rendelkezzenek Védettségi Igazolvánnyal, de érkezéskor a recepciós kolléga elkérheti személyi igazolványukat, vagy diákigazolványukat ellenőrzésre. Ezzel a lehetőséggel csak abban az esetben fogunk élni, amennyiben nem állapítható meg egyértelműen, hogy az érkező vendég elmúlt-e 18 éves.

Igénybe vehető szolgáltatások:

 • A Védettségi Igazolvánnyal rendelkező vendégek és a felügyeletük alatt levő 18 év alatti vendégeink a szálloda minden szolgáltatását korlátozás nélkül igénybe vehetik.
 • A Fürdő a Védettségi Igazolvánnyal rendelkező vendégeink részére korlátozás nélkül látogatható. A Fürdő újranyitásával, és az igénybe vehető szolgáltatások listájával kapcsolatban további információ a https://sarvarfurdo.hu/ oldalon található.
 1. Üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégek (továbbiakban üzleti vendégek) fogadása és az általuk igénybe vehető szolgáltatások:

A vendégfogadás feltételei:

 • Az üzleti vendégek továbbra is látogathatják a szállodát Védettségi Igazolvány nélkül is, további szolgáltatásbeli korlátozások mellett (ld. Igénybe vehető szolgáltatások).
 • Az üzleti vendégek fogadásának feltétele az üzleti célú utazást igazoló Nyilatkozat megléte, melyet érkezéskor recepciós kollégánknak a kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően kell átadni. A nylatkozat kitöltésére a helyszínen is biztosítunk lehetőséget, de kérjük amennyiben lehetőségük nyílik rá, ezt tegyék meg előre. Amennyiben érkezéskor nem adják át kollégáinknak, sajnos nem biztosíthatunk szállást érvényes foglalás megléte esetén sem. Ez utóbbi esetben a szálloda kötbér felszámítására is jogosult.

Igénybe vehető szolgáltatások:

 • Védettségi Igazolvány nélkül érkező üzleti vendégeink részére a maszk viselése a szálloda teljes területén kötelező, a Fürdőt, masszázst nem látogathatják.
 • Védettségi Igazolvánnyal rendelkező üzleti vendégeink számára a szálloda minden szolgáltatása korlátozás nélkül igénybe vehető.
 1. Szállodai éttermi szolgáltatások igénybe vétele:

Szabadidős célból érkező vendégeink részére:

 • Védettségi Igazolvánnyal rendelkező vendégeink és a felügyeletük alatt álló, 18 év alatti gyermekek részére szállodánk étterme és egyéb vendéglátó helyiségei korlátozás nélkül látogathatók, a maszk viselése számukra nem kötelező sem kültéren, sem beltéren.

Üzleti célból érkező vendégeink részére:

 • Védettségi Igazolvánnyal nem rendelkező üzleti vendégeink részére a szállodai éttermi és egyéb vendéglátóipari szolgáltatások igénybe vehetőek, de a maszk használata beltéren kötelező! Kültéren a maszk használata nem kötelező.
 • Védettségi Igazolvánnyal rendelkező üzleti vendégeink részére szállodánk étterme és egyéb vendéglátó helyiségei korlátozás nélkül látogathatók, a maszk viselése számukra nem kötelező sem kültéren, sem beltéren.

4. Egyéb rendelkezések:

 • A védettség igazolására a kormányrendeletben foglaltak szerint csak a Védettségi Igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.
 • Szállodánkban tartható, illetve szervezhető családi vagy magánrendezvény szállodánk különtermében. Ennek feltétele, hogy a résztvevők létszáma nem több 10 főnél, és minden 18 év feletti rendelkezik védettségi igazolvánnyal. Zenés-táncos rendezvény nem tartható.

Kérjük Önöket, hogy a fenti szabályokat mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani.

Együttműködésüket előre is köszönjük, vigyázzunk egymásra!

Park Inn by Radisson Sárvár csapata

Mikor szeretnél megszállni nálunk?