2020.04.10.

Vers mindenkinek Kautzky Armanddal

Különleges programmal készül József Attila születésnapja, valamint a Költészet Napja alkalmából a sárvári Nádasdy-vár. Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművész és Szilágyi Éva énekművész előadásával emlékezünk a magyar irodalom jeles alakjaira április 10-én.

Kautzky Armand jellegzetes hangját bárki bármikor felismeri, de a legtöbben talán Pierce Brosnan leghíresebb karaktereként, James Bond magyar hangjaként emlékszünk rá, élőben azonban teljesen más élmény őt hallgatni, főleg, mikor verset szaval. Az egri születésű színművész és szinkronszínész jelenleg a Madách Színház oszlopos tagja, de emellett versmondó-énjére is rendkívül büszke, ezért tisztelettel adózik legnagyob magyar költőink emléke előtt.

Ennek az élménynek lehetünk szem- és fültanúi ezen az estén is: Petőfi Sándor, Ady Endre, József Attila és Radnóti Miklós híres sorait hallgathatjuk, illetve megzenésített versek is felcsendülnek, többek között Sugár – Petőfi: Reszket a bokor, Reinitz – Ady: Őrizem a szemed, Kodály – A csitári hegyek alatt művei.

Helyszín:
9600 Sárvár, Várkerület 1.

Időpont:
2020. április 10. – 18:00

Jegyárak:

  • Elővételben (március 10-től): 1500 Ft
  • Helyszínen: 2000 Ft

További információk és jegyvásárlás a Nádasdy-vár weboldalán.

Milyen programok érdeklik?