fbpx
2019.12.06. - 2019.12.08.

Mikulás-napi programok Sárváron

Piros palástjában, pásztorbottal kezében és ajándékokkal megpakolt puttonnyal érkezik Sárvárra idén is a Mikulás. Persze nemcsak édességekkel kedveskedik a gyerekeknek, hanem remek programokkal is, melyeken a család apraja nagyja jól érezheti magát, készülődve és hangolódva a közelgő karácsonyra.

December 6.

17:00 – Zumba Mikulás
A Zumba Borsod Twins fergeteges hangulatot varázsol a színpadon, és megmozgatja a közönséget! A latinos dallamoktól egészen a retro számokig és a mai slágerekig mozgó paletta garantálja, hogy mindenki táncra perdüljön, de annak sem kell megijednie, aki még nem próbálta ezt a mozgásformát. A lépések könnyen elsajátíthatóak, az adventi verzió pedig garantáltan hangulatba hoz minden érdeklődőt.

19:00 – 100 Folk Celsius koncert
Mikulás-napi koncerttel érkezik Sárvárra a minden korosztály által jól ismert együttes, akik garantálják a felhőtlen szórakozást. A koncert során felcsendülnek az ismerős dallamok gyermekek és felnőttek legnagyobb örömére, még hangulatosabbá varázsolva ezzel a karácsonyi készülődést.

December 7.

14:30 – 17:30 – Találkozás a Mikulással
Az adventi színpadon minden gyerkőc találkozhat a Mikulással, aki finomságokkal és ajándékokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

További információk a programokról a Nádasdy-vár weboldalán.

Milyen programok érdeklik?