H-9600 Sárvár, Vadkert u. 4., Hungary

sarvar gyogy web

 

A sárvári fürdő egy fedett, télen fűtött folyosóval össze van kötve szállodánkkal. A fürdő két része elkülönül egymástól: a gyógyfürdőben pihenhetünk a gyógyvízzel teli ülőpados és élménymedencékben, míg a pancsolni vágyó gyerekes családok külön épületszárnyban, a családi fürdőben csúszdázhatnak, játszhatnak kedvükre. Tavasztól őszig pedig Önökre vár a szabadtéri strand, rengeteg csúszdával és kalandos medencével.

A szauna-világ egy igazi gyöngyszem a fürdőn belül, semmiképpen ne hagyd ki! 6 különféle szauna, aromakabinok, gőzfürdők, Kneipp-medence, élményzuhanyok és jacuzzik. Ősztől tavaszig pedig különleges szauna szeánszok biztosítanak igazi élményt.

A Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő által kínált wellness- és gyógykezelések

Válasszon gyógykúra csomagjaink közül!

Gyógyfürdő

Itt találhatóak az alkáli hydrogénkarbonátos gyógyvízzel telt medencék, valamint az élménymedencék. Kiváló hely a csendes pihenésre, ellazulásra, ezen kívül az épületből kiúszva egész évben élvezhetünk két szabadtéri, meleg vizes medencét.

A sárvári gyógyvíz kiválóan alkalmas mozgásszervi, reumatikus megbetegedések kezelésére, izomlazító fürdésre.

Családi fürdő

A gyógyfürdőből egy folyosón át jutunk a családi fürdőbe. A dél-tengeri hangulatot idéző, épület csupa kaland: hullámmedence, játékokkal teli gyermekmedence, baba pancsoló medence, óriás jacuzzi, babakonyha, játéksarok, alvó- és pelenkázó szoba, 6 családi csúszda és 3 óriáscsúszda tekergőzik az épületen belül és kívül. Itt található a 4 sávos úszómedence, a fitnesz centrum és a bowling pálya is.

Szabadtéri strand

Tavasztól őszig nyitva a hatalmas strand számos medencével, köztük gyermek élmény- és kalandmedencék, babamedence, hullámmedence retro medence, valamint 18 csúszda vár minden korosztályt! A csúszdák között vannak egész piciknek valók is, de vannak igazán extrém óriáscsúszdák is a bátrabbaknak. A kínálat felér egy aquaparkéval! Sportpályák, játszóterek, vendéglátóhelyek, valamint egész nyáron animációs programok gondoskodnak arról, hogy a fürdőzésen kívüli időt is kellemesen tudjuk eltölteni.

 

facebook

hírlevél feliratkozás