H-9600 Sárvár, Vadkert u. 4., Hungary

01

Smart Food

Bemutatjuk a Park Inn by Radisson Sárvár Smart Meetings & Events koncepcióját


A Park Inn by Radisson Smart Meeting koncepciójának megalkotásakor a középpontban a partnereink, ügyfeleink igényei álltak. Legyen szó bármilyen meeting-ről vagy rendezvényről, célunk friss, innovatív, gondtalan, sikeres rendezvényeket szervezni és bonyolítani a lehető legjobb minőségben, kreatívan, vidáman, hatékonyan.

A lehető legjobb ár érték arányt biztosítva igyekszünk rendezvény szervező partnereinknek teljeskörű, igényes szolgáltatást nyújtani, ezzel garantálva a rendezvények közös sikerét. 

 Mindig Kapcsolatban

Okostelefon, tablet, számítógép... ne maradjon le semmiről, legyen mindig, állandó kapcsolatban. Legyen az üzlet, szórakozás, munka vagy játék, vendégszoba vagy rendezvényterem – Smart Meeting koncepciónk részeként nálunk mindig garantált a zavartalan, megbízható internet kapcsolat. Vendégeink és rendezvényes résztvevőink számára a szálloda egész területén a nagysebességű internet szolgáltatást ingyen biztosítjuk. 

Hogy azt is biztosítsuk, hogy telefonja, számítógépe soha ne hagyja cserben, szállodánkban ingyenesen használható mobil töltőállomást is elhelyeztünk.


Smart Food


Kávészünet, üzleti ebéd, klasszikus bankett vagy bármilyen különleges vendéglátási igény esetén teljeskörű menüajánlataink kiváló, széles választékot képviselnek. A könnyen fogyasztható, stílusosan tálalt ételek hozzájárulnak ahhoz, hogy a találkozó, a konferencia épp olyan életteli és energikus legyen, mint a Park Inn by Radisson világa.

Rugalmasság


Smart koncepció: nem csak a nevében okos megoldások. Rugalmas rendezvényes alternatívákkal várjuk, legyen szó egy gyors összejövetelről, nagy volumenű konferenciáról vagy bármiről a kettő között.

Fél-vagy egész napos csomagajánlataink, terembérlet étkezéssel vagy anélkül – minden ötletre van megoldásunk és garantáljuk a választási lehetőséget minden részletre vonatkozólag. Helyszín, időpont, berendezés, forma, stílus, szín, étel, ital, különleges kívánságok – rugalmasan állunk szolgálatára.

Radisson Rewards – Hűségprogramok


A kis terem igénytől egészen a bálteremig a Radisson Rewards for Business minden rendezvényes igényre kínál megoldást, melyekkel egyszerre pontokat is gyűjthet világszerte több mint 1000 résztvevő Radisson Hotel Grouphoz tartozó szállodánkban.

 Felelős Üzletvitel


Hagyjon kisebb ökológiai lábnyomot, amikor rendezvényét a Park Inn by Radisson Sárvár hotelben tartja.

Felelős Üzletviteli program (Responsible Business) és a Környezetvédelmi „Think Planet” program különösen fontos, sarkalatos pontok a Park Inn by Radisson cégfilozófiájában és vállalati kultúrájában.

  
Yes, I Can!

Minden ajánlatkérését rendezvényes csapatunk kiválóan és hatékonyan kezeli. Telefonos vagy e-mail-ben érkező megkereséseket mindig kellő gyorsasággal, időben válaszoljuk meg. Itt léte alatt pedig gondoskodunk róla, hogy minden elvárása teljesüljön a szolgáltatásainkat illetően és hogy a nálunk töltött idő kellemesen telljen.
A Yes, I Can! filozófia részeként csapatunk mindig rugalmasan, segítőkészen, örömmel és nyitottan áll partnereink és vendégeink rendelkezésére. Célunk, hogy mindig, minden körülmények között az elvárások szerint, vagy inkább afölött teljesítsünk.

 

è  Csapatépítés 

è  (letölthető PDF: smart meeting & events ajánló)

è  (letölthető PDF: Éves energetikai szakreferensi riport)

facebook

hírlevél feliratkozás