H-9600 Sárvár, Vadkert u. 4., Hungary

01

Smart Food

Bemutatjuk a Park Inn by Radisson Sárvár Smart Meetings & Events koncepcióját

A Park Inn by Radisson Smart Meeting koncepciójának középpontjában partnereink egyedi igényei áltak. Legyen szó bármilyen rendezvényről vagy meeting-ről , célunk friss, innovatív, gondtalan és nem utolsó sorban sikeres rendezvényeket szervezni és lebonyolítani a lehető legjobb minőségben.

Célunk, hogy rendezvényszervező partnereink számára a teljeskörű, igényes szolgáltatást nyújtsunk, a lehető legjobb ár érték arányt biztosítva , ezzel garantálva a rendezvények közös sikerét.

Mindig Kapcsolatban

Legyen az üzlet, szórakozás, munka vagy játék, rendezvényterem vagy vendégszoba– Smart Meeting koncepciónk révén nálunk mindig garantált a zavartalan, megbízható internet kapcsolat. Okostelefon, tablet, számítógép - ne maradjon le semmiről, legyen mindig, állandó kapcsolatban. Vendégeink és rendezvények résztvevői számára a szálloda egész területén a nagysebességű WiFi szolgáltatást térités mentesen biztosítjuk.

A szállodánkban elhelyezett, szabadon használható mobil töltőállomásink révén telefonja, számítógépe soha nem fogja cserben hagyni.


Smart Food


Klasszikus bankett, üzleti ebéd, kávészünet, vagy bármilyen különleges vendéglátási igény esetén teljeskörű menüajánlataink kiváló, széles választékot képviselnek. A stílusosan tálalt és könnyen fogyasztható ételeink hozzájárulnak ahhoz, hogy a konferencia vagy az üzleti találkozója épp olyan életteli és energikus legyen, mint a Park Inn by Radisson világa.

Rugalmasság


Smart koncepció: nem csak a nevében okos megoldásokLegyen szó egy gyors összejövetelről, nagy volumenű konferenciáról, rugalmas rendezvényes alternatívákkal várjuk.


Minden ötletre van megoldásunk. Garantáljuk a választási lehetőséget minden részletre vonatkozólag. Fél-vagy egésznapos csomagajánlataink közül is válogathatnak partnereink:Terembérlet étkezéssel vagy anélkül,és helyszín, időpont, étel, ital, berendezés, forma, stílus, szín, különleges kívánságok – rugalmasan állunk partnereink szolgáltára

Radisson Rewards – Hűségprogramok


A kis terem igénytől egészen a bálteremig a Radisson Rewards for Business minden rendezvényes igényre kínál megoldást, melyekkel egyszerre pontokat is gyűjthetsz világszerte több mint 1000 résztvevő Radisson Hotel Grouphoz tartozó szállodánkban.

Felelős Üzletvitel


Hagyj kisebb ökológiai lábnyomot, amikor a rendezvény a Park Inn by Radisson Sárvár hotelben kerül lebonyolításra.

Felelős Üzletviteli program (Responsible Business) és a Környezetvédelmi „Think Planet” program különösen fontos, sarkalatos pontok a Park Inn by Radisson cégfilozófiájában és vállalati kultúrájában.

  
Yes, I Can!

Minden ajánlatkérését rendezvényes csapatunk kiválóan és hatékonyan kezeli. Telefonos vagy e-mail-ben érkező megkereséseket mindig kellő gyorsasággal, időben válaszoljuk meg. Itt léted alatt pedig gondoskodunk róla, hogy minden elvárásod teljesüljön a szolgáltatásainkat illetően és hogy a nálunk töltött idő kellemesen telljen.
A Yes, I Can! filozófia részeként csapatunk mindig rugalmasan, segítőkészen, örömmel és nyitottan áll partnereink és vendégeink rendelkezésére. Célunk, hogy mindig, minden körülmények között az elvárások szerint, vagy inkább afölött teljesítsünk.

 

è  Csapatépítés 

è  (letölthető PDF: smart meeting & events ajánló)

è  (letölthető PDF: Éves energetikai szakreferensi riport)

facebook

hírlevél feliratkozás