H-9600 Sárvár, Vadkert u. 4., Hungary

 

 

Bemutatjuk a Park Inn by Radisson Smart Étel Koncepcióját.

Akár kávészünet, akár munkaebéd, vagy egy klasszikus büfészolgáltatás, a smart food menüajánlatok kiváló választási lehetőséget nyújtanak. A kiegyensúlyozott táplálkozást elősegítő friss, helyi termékekből készített magas tápanyagtartalmú ételek amellett, hogy megbízható forrásból származnak, mindig jó ízűek is. A könnyen fogyasztható, stílusosan tálalt ételek hozzájárulnak ahhoz, hogy a találkozó, a konferencia épp olyan életteli és energikus legyen, mint a Park Inn by Radisson világa.

a Smart Ételek legfőbb értékei

  • Szezonális, helyi és kiváló ízvilágú
  • Kiegyensúlyozott, megfelelő tápanyag tartalom
  • Az aktuális trendeknek megfelelő
  • Etikus
  • Stílusosan prezentált, könnyen fogyasztható


Fenntartjuk a lehetőséget, hogy kínálatunkat időről időre megváltoztassuk, mert mindig csak a legjobbat, a szezon és évszak szerint a legfrisebb ételeket szeretnénk kínálni. Hisszük, hogy ami friss az finomabb is.

Beszerzéseinknél törekszünk arra, hogy helyi beszállítóktól, kis gazdaságoktól, bio farmoktól és őstermelőktől vásároljunk, amely sok esetben meg is valósul (pl.: húsok, tejtermékek, fűszer és gyógynövények, lekvárok, stb.)

Chéfünk és konyhánk csapata garantálja, hogy ételeink mindig finomak, jó illatúak és ízletesek legyenek.

Ételeink elkészítésekor amikor csak lehetséges, egészségesebb hozzávalókat használunk, így pl. zsírszegény adalékanyagokat, csökkentett vagy alacsony zsírtartalmú tejtermékeket adunk ételeinkhez.

Rengeteg gyümülcsöt és zöldséget használunk.

A stílus és a tálalás is nagyon fontos számunkra: adagaink megfelelő méretűek, tálalásuk sítlusos, törekszünk a rendhagyó, a tradicionálissal szakító tálalási és prezentálási módokra.

Menü opcióink esetében lehetőség van az egyedi kéréseknek megfelelő változtatásokra.

A felelős üzletvitel az étel és ital koncepciónk kialakításában is fontos szerepet játszott. Vásárlásaink mindig etikus, ismert, megfelelő forrásból származnak, törekszünk a csomagolóanyagok minimalizálására, felhasználásuk után pedig amit lehet, újrahasznosítunk, a hulladékot szelektálva gyűjtjük.

Kávészünetek

Minden kávészünet ajánlatunk tartalmaz:

  • Kávé & tea válogatás
  • Ízesített víz variációk
  • Megfelelő beltartalmú, tápanyagban gazdag, egészséges ételek

Kávészüneteink tartalmában lehetőség van lisztmentes, laktóz és cukormentes elemek választására.

 

è  Csapatépítés 

è  (letölthető PDF: smart meeting & events ajánló)

facebook

hírlevél feliratkozás